Pages

October 9, 2011

the best multilevel marketing..

Multilevel Marketing (MLM) yang paling power dan berjaya yang pernah aku dengar. nak tau??ha.. bagus!!! siapa yang baca dia dapat, siapa yang menjebik dia adalah insan yang paling rugi. ok. tak payahlah aku nak membebel panjang untuk muqadimah marketing ni macam MLM yang lain.

Apa dia multilevel marketing??
ia adalah sistem rangkaian yang mana seorang ahli perlu mencari seberapa ramai orang ahli di bawahnya dan disusun bentuk piramid. semakin ramai ahli, semakin banyak income masuk. Banyaknya boleh melipat kali ganda.

Tapi, MLM kat sini hanya mnggunakan konsepnya sahaja untuk mendapat banyak kali lipat ganda PAHALA. betul ker?? Betul.. anda hanya perlu menyampaikan apa-apa yang baik kepada orang lain contohnya ilmu, akhlak dan sebagaimana. Semakin ramai pengikut semakin banyaklah pahala. Sekiranya pengikut2 nya menyampaikan kepada orang lain, maka pahalanya akan dapat kepada pengikutnya dan dapat kepada kita juga. Begitulah seterusnya, pengikut kepada pengikut menyampaikan kepada pengikutnya pula, maka pengikut kepada pengikut dapat pahala atas apa yang mereka sampaikan. tak percaya?? cubalah.. hasilnya kita akan dapat di akhiratnanti.. selamat mencuba!!

meh tengok post yang lain pulak

get this widget here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...